Ga naar de inhoud

Woongebouw De Drie Eiken ligt in het hart van Soesterberg, aan het Dorpsplein 18 tot en met 105. Het woongebouw bestaat uit zes etages. De aangelegde tuin aan de voorzijde zorgt voor een vriendelijke uitstraling.

Achter de hoofdentree treft u de brievenbussen, het bellenbord en de twee liften.

Op de begane grond is ontmoetingscentrum “Soesterberg” gevestigd. Het ontmoetingscentrum wordt beheerd door de Stichting Welzijn Ouderen Soest. (SWOS) Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd voor senioren, maar u kunt er ook terecht voor een kopje koffie. De biljarttafel wordt enthousiast gebruikt.

Op de begane grond is het kantoor van de huismeester gesitueerd. Daarnaast treft u de gemeenschappelijke (elektrische) fietsenstalling aan. Er zijn enkele plekken voor stalling van scootmobielen.

Het woongebouw telt 87 appartementen. De woningen zijn allemaal identiek en hebben 1 slaapkamer, een afgesloten keuken en een grote bergruimte. De etagewoningen hebben een huurprijs in de sociale sector. De begane grondwoningen met tuin, worden in de vrije huursector verhuurd.

Aan de voorzijde beschikken alle appartementen over een zonnig balkon over de hele breedte van het appartement.  Vanuit het appartement maakt u met een videofoon contact met uw bezoek in de benedenhal. De woningen zijn toegankelijk en doorgankelijk voor rollatorgebruikers. De personenalarmering wordt opgevolgd door een professionele zorgorganisatie.

Aan de achterzijde van de flat is een jeu-de-boules-baan aangelegd. ​

De Drie Eiken ligt op een steenworp afstand van verpleeghuis De Heybergh, een winkelcentrum, de markt, en van bushaltes naar Zeist, Amersfoort en Utrecht.

 

Geïnteresseerd in een woning?

Bekijk hier ons aanbod.

Bekijk de woningplattegronden.