Ga naar de inhoud

Nadat Cocon Wonen tussen 2014 en 2020 al klant was bij NEH is gisteren de samenwerking in Soest opnieuw beklonken. Cocon Wonen tekent een contract, waarbij NEH de volledige kantoorautomatisering zal verzorgen. Voor Cocon Wonen betekent dit de stap naar de Cloud waarbij veilig, volledig plaats onafhankelijk en lokaal kan worden gewerkt op Microsoft Surface laptops en tablets.

Eind juni belde Sander van Dongen, Manager bedrijfsvoering, met de vraag voor een advies om de huidige IT-omgeving weer toekomstproef maar bovenal veilig en gebruiksvriendelijk te krijgen. In het advies en het voorstel vond Sander de partner waar Cocon Wonen naar op zoek was: “professioneel, een partner met kennis van de sector én één die goed met ons meedenkt”.

Dick Mol, Directeur-bestuurder bij Cocon Wonen, voegt toe: “We zijn een kleine corporatie met een grote connectie naar onze huurder, waarbij er voldoende ambities zijn op de schaal die we hebben. Samenwerken met ketenpartners zoals zorgpartijen en partijen als NEH dragen bij aan het behalen van onze doelen in het koersplan. In NEH zien wij een proactieve kennispartner met kennis van de sector waarop Cocon Wonen kan meeliften. We hoeven niet voorop te lopen maar willen nu met NEH weer een stap maken naar de best-practises van nu en klaar zijn voor de toekomst”.

Stefan Vogelaar, Algemeen directeur van NEH, is verheugd dat Cocon Wonen na twee jaar de weg naar NEH weer heeft gevonden. “We zijn ontzettend blij dat Cocon Wonen ons gevonden heeft op kwaliteit, partnership en het vertrouwen richting de gezamenlijke toekomst”.

Over Cocon Wonen
Cocon Wonen is een sociaal bevlogen non-profit organisatie, die in de gemeente Soest woonruimte verhuurt aan senioren. Dit in een veilige omgeving, waarbij Cocon Wonen, samen met andere partners, diensten aanbiedt die helpen om zelfstandig wonen tot op hoge leeftijd mogelijk te maken. Dit is niet iets dat vanzelf gaat. Daarom is samenwerken met bewoners, huurdersvertegenwoordigers en belanghouders de sleutel tot succes.

Dit doen wij vanuit onze missie: "Samen betaalbaar en prettig zelfstandig wonen mogelijk maken voor senioren in Soest en Soesterberg".

Over NEH
NEH is sinds 2004 gespecialiseerd - en is inmiddels marktleider - in het outsourcen van kantoorautomatisering van woningcorporaties. Met diensten als kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze corporaties altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken.

Vernieuwend, proactief en vooroplopend op het gebied van informatiebeveiliging en gebruikersadoptie. Daardoor hebben ruim 75 corporaties hun ICT in zijn geheel bij NEH ondergebracht waarbij visie op - en invoering van de moderne werkplek met moderne middelen vanuit Microsoft 365 onderscheidend zijn. NEH doet dit vanuit haar visie “De NEH corporaties zijn slim van binnen en sociaal naar buiten”.