Ga naar de inhoud

Met pijn in het hart en tot verdriet van de vaste bezoekers heeft op zondagmiddag 11 december de laatste muzikale zondagmiddag plaats gevonden in Honsbergen, ontmoetingscentrum “Klaarwater”.

Met een polonaise en met boeketten is er een knallend eind gekomen aan de muzikale zondagmiddag activiteit.

De vier vrijwilligers van de Sociëteit Honsbergen hebben tien jaar lang op elke derde zondagmiddag van de maand een gezellige muzikale activiteit voor bewoners van Honsbergen en voor gasten van buiten Honsbergen, georganiseerd.
Iedere keer was het raak met artiesten die bewoners aan het zingen en dansen kregen. Tot slot volgde dan een heerlijk buffet verzorgd door Catering Centraal.

Hannie Sipkema, initiator van de Sociëteit Honsbergen:
“We hebben niet meer de beschikking over een grote zaal waardoor we maar een beperkt aantal bewoners kunnen ontvangen. Omdat we de entreeprijs laag willen houden, krijgen we geen volwaardig programma meer rond. Dat is heel jammer. Maar wat was het al die jaren fantastisch om samen zo’n gezellige middag te beleven”

De vier vrijwilligers, Hannie & Hetty & Johan & Nanny zijn verrast met een prachtig boeket van Cocon Wonen, uitgereikt door de voorzitter van de bewonerscommise De Vijverhof, Fred Engberink.